Wat moet u doen?

Indien uw kindje op de afdeling neonatologie of de NICU verblijft én u wenst een gratis en geheel vrijblijvende fotoreeks dan kan u zich eenvoudig aanmelden via de voorziene aanvraagknoppen
Vul de gevraagde gegevens in. Uw gegevens worden enkel gebruikt door VZW Kleine Ella om te weten welke ouder voor welk kind toestemming geeft tot fotograferen. De volledige aanvraag kan online gebeuren.

 

Het geven van deze toestemming is een absolute must in het kader van privacy. Het is niet mogelijk om een kindje te fotograferen zonder deze toestemming.

 

Na ontvangst van de aanvraag ontvangt u binnen de 24 uur een reactie.

 

Onze fotografen nemen alle mogelijke maatregelen in het kader van covid 19. Zij zullen oa fotograferen met mondmasker. Bovendien moet er toestemming zijn van de afdeling om te fotograferen.

Wie kan een aanvraag doen?

ENKEL de ouders kunnen aan reportage aanvragen. Het is niet mogelijk door derden om een reportage te schenken aan de ouders.

Hoe gaat Kleine Ella te werk?

Na ontvangst van de aanmelding komt één van de vaste fotografen naar het ziekenhuis voor het maken van foto's. Hiervoor wordt in principe een afspraak gemaakt. Afhankelijk van de duur van opname kan dit op meerdere momenten gebeuren.

Na afloop van elke shoot, bewerkt de fotograaf de foto's en worden de beelden enkel doorgestuurd naar het door de ouders opgegeven emailadres. Dit gebeurt omwille van de grootte van de bestanden via wetransfer waar u ze vervolgens kan downloaden. Op eenvoudig verzoek worden ze ook overgemaakt op dezelfde manier aan de afdeling neonatologie van het betrokken ziekenhuis.

 

Kleine Ella en de fotograaf verbinden zich niet tot het afleveren van een minimum aantal beelden. Dit is immers erg afhankelijk van ieder kind en van de opnameduur in het ziekenhuis.

 

De baby's worden zo natuurlijk mogelijk in beeld gebracht. Dit wil zeggen dat er in principe geen in scene gezette foto's worden genomen. Uiteraard is het mogelijk indien u aanwezig bent dat er foto's genomen worden samen met uw kindje.
De fotografen zijn geen verpleegkundigen en ook geen personeel van de afdeling. Dat wil zeggen dat zij op geen enkele manier fysiek contact zullen hebben met de kinderen in afwezigheid van de ouders.
De fotografen houden in alle omstandigheden op de eerste plaats rekening met de toestand van uw kind en fotograferen geen enkel kind zonder toestemming.

 

De fotografen zijn vertrouwd met het beroepsgeheim en vinden absolute discretie erg belangrijk.